T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KARAMAN / MERKEZ - İstiklal Ortaokulu

Muzaffer AYDIN - Müdür

Özgeçmiş:

Bir toplumun geleceği o toplumun eğitim sistemi ile şekillenmektedir. İçinde bulunduğumuz çağ bilgi çağıdır. Dünyada söz sahibi olan toplumlar bilgi tüketen değil bilgi üreten toplumlardır. Bilgi üretmenin en iyi yolu da gençleri eğitmektir. İnsanlara bilgiyi üretme yollarını göstermektir. Çocuklarımızın geleceğini, bizlerin yarınlarını aydınlatmanın yolu eğitimden geçiyor. Büyük Atatürk’ün hedef gösterdiği çağdaş uygarlıklar seviyesine çıkmak, yine O’nun Cumhuriyeti emanet ettiği gençleri, teknolojinin bütün nimetlerinden yararlandırarak, kendilerini en iyi hissettikleri alanda gelişmelerine olanak sağlayarak gerçekleştiriliyor.

Bunu sağlamakta eğitimciler olarak bizlerin elinde. Ulu önderimizin “Öğretmenler, Cumhuriyet sizden fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür genç nesiller ister.” sözünde belirttiği hedefe varmak temel görevimiz olacaktır.

İşte bu çalışma ile planlı, programlı ve emin adımlarla, devletimizin 2023 vizyonu doğrultusunda, belirlediğimiz misyon ve vizyona ulaşmayı arzuluyoruz.

İstiklal Ortaokulu Personelleri olarak birlik ve beraberlik içinde amatör ruhla ama profesyonel çalışmalarla yolumuza devam edeceğiz.

Bu yolda yanımda olan, yardımcı olan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Saygılarımla…

                                                                                                                                       Muzaffer AYDIN

                                                                                                                                                             Okul Müdürü